1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Yıldırım Çarpan Çocuk Hayatını Kaybetti
Tendürek’te Çatışma

Tendürek’te Çatışma

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonlar sırasında güvenlik güçleriyle PKK/HPG'liler arasında çatışma çıktı.

A+A-

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde operasyona çıkan askerler ile PKK/HPG'liler arasında çatışma çıktı.

Çatışmanın yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. 

YARALI ASKERLER

DHA'nın haberine göre, Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran İlçeleri arasındaki Tendürek Dağı bölgesinde, PKK'lilerle çıkan çatışmada 2 uzman çavuş hayatını kaybetti. 11 uzman çavuş yaralandı. Çatışmada 9 HPG'linin de öldüğü ifade edildi.

Yaralanan 11 uzman çavuştan durumu ağır olan 2'si Van'a sevk edilirken, 9 yaralı asker Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Bölgeye takviye timlerin yanısıra ambulanslar da sevk edildi. Operasyon hava desteğiyle genişletilirken Ağrı valiliği çatışmanın sürdüğünü, açıklamanın daha sonra yapılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.