Suudi Prensi Taşıyan Helikopter Düştü

Suudi Prensi Taşıyan Helikopter Düştü

Suudi Arabistan'da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu helikopterin düştüğü bildirildi. Helikopterdekilerin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

A+A-

Suudi Arabistan’da içinde bir prens ve üst düzey yetkililerin olduğu bir helikopterin düştüğü, helikopterde bulunanların hayatını kaybettiği bildirildi.

Suudi Arabistan resmi televizyonu, Abha Bölge Emiri Yardımcısı Prens Mansur bin Mukrin ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin düştüğünü duyurdu. Helikopterde bulunan prens ve beraberindeki heyetteki herkesin hayatını kaybettiği belirtildi.

HELİKOPTERDE KİMLER VARDI?

Prens Mansur ile beraber helikopterde Emir vekili Selman el-Cerişi, Emirlik Genel Sekreteri Salih bin Abdullah el-Kadi, Asir Bölge Tarım Bölümü Başkanı Fehd el-Fertiş, Asir Bölgesi Polis Müdürü Binbaşı Salih bin Süleyman el-Kerzai ve diğer yetkililerin olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.