1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tokat’ta Facianın Eşiğinden Dönüldü
Sürücüler Digor Yolundan ŞİKAYETÇİ

Sürücüler 'Digor Yolu'ndan ŞİKAYETÇİ

Kars/Digor-Iğdır karayolunda araç kullanan sürücüler yapılan yoldan şikayetçi.

A+A-

Kars/Digor-Iğdır karayolunda araç kullanan sürücüler yapılan yoldan şikayetçi.

KHA'nın haberine göre, Yollarının bozuk oluşundan şikayet eden sürücüler, şimdi ise yapılan yoldan şikayetçi. Mıcır dökülerek yapılan yoldan dolayı ayda bir cam değiştirdiklerini ve günde ortalama 20- 25 aracın mıcırlı yol nedeniyle camlarının kırıldığını söylediler.

Karayolları bölge müdürlüğünün yapmış olduğu ve dünya devletleri içinde hiçbir ülkenin kullanmadığı malzeme bugün Kars’ta şehirlerarası yollara dökülüyor. Köy yollarının yapımında kullanılan bu malzeme asfalt yapımında kullanıldığı içinde araçların lastiklerinden ya arkasında ya da yanından geçen aracın camına zarar veriyor.

Tam oturmayan asfaltın bir an önce daha büyük kazalara neden olmadan önlemin alınması gerekiyor.

İlgili Haber..

Dalgınlık ve Kaçınılmaz Kaza

Kars’ta sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında şoförün bir anlık ihmali neredeyse cana mal oluyordu. 

Edinilen bilgilere göre, Kars/Digor-Iğdır karayolunda saman yüklü TIR arızalanınca araç sürücüsü arızayı gidermek için araçtan aşağı indi. El frenini çekmeyi unutan dalgın sürücü saman yüklü kamyonun şarampole düşmesine neden oldu.

Nakliye şirketine ait olan kamyonda maddi hasar oluştu. Kaza sonrasında olay yerinde saman yüklü aracını bırakıp kaçan sürücünün yaralanmadığı öğrenildi. Kars Digor ilçesi Hanlar geçidinde meydana gelen kazada 33 BVC 69 plakalı araçta bulunan yaklaşık 25 ton saman etrafa dağıldı. Mersin'den Digor'a getirildiği samanın sahibi ise, kamyonlarla kaza yapan araçtaki samanı evine taşımak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.