1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Derya Can’dan Antrenmanda Yeni Rekor
Süper Lig'de Şampiyonluk Yarışı.. Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Süper Lig'de Şampiyonluk Yarışı.. Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?

Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda son haftalara girilirken, şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.

A+A-

Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda son haftalara girilirken, şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor.

Süper Lig'in 37'nci haftasındaki Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, 19 Mayıs pazar günü oynayacak. Galatasaray maçtan puan kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe ise şampiyonluk şansını sürdürmek için maçı kazanmak zorunda.

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabet, futbolseverleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; dün akşam (12 Mayıs) oynanan maçlarla birlikte Galatasaray'ın puanını 99'a yükseltmesi, sarı-kırmızılı takımı büyük avantaj sağladı.

GALATASARAY'A 1 PUAN YETİYOR

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı koruyan Galatasaray, son 2 haftaya girerken şampiyonluk için önemli bir adım attı.

Derbide Fenerbahçe'ye kaybetse bile son haçta Konyaspor maçından 1 puan alması halinde şampiyonluğu garantileyecek olan Galatasaray, taraftarlarını umutlandırdı.

FENERBAHÇE'NİN İŞİ ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Ancak Fenerbahçe'nin işi hala zor ama imkansız değil. Derbide Galatasaray'ı yenip son hafta Konyaspor'u da mağlup etmesi gereken Fenerbahçe, bu senaryonun gerçekleşmesi halinde şampiyonluk şansını sürdürebilecek.

Kanarya taraftarları, takımlarının mucizevi bir şekilde şampiyon olacağına inanıyor ve sonuna kadar desteklerini sürdürüyor.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı her zamanki gibi heyecan dolu ve belirsizliklerle dolu... Futbolun tüm heyecanını yaşatan bu rekabet, futbolseverler için unutulmaz anlar yaratmaya devam ediyor.

Son haftalarda yaşanacak sürprizler ve heyecan dolu maçlar, şampiyonluk yarışını daha da çekişmeli hale getirecek gibi görünüyor.

Süper Lig'de yaşanan bu mücadeleyi heyecanla takip eden futbolseverler, takımlarına desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

galatasaray-fenerbahce.jpg

GALATASARAY MI, FENERBAHÇE Mİ?

Şampiyonluk için hangi takımın ipi göğüsleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Futbolun büyüsü, bu tür rekabetlerde ve heyecan dolu maçlarda yatıyor. Şimdi gözler, son haftalarda yaşanacak gelişmelerde ve takımların performanslarındaki değişikliklerde olacak.

Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayım başladı. Futbolseverler, bu heyecan dolu yolculukta takımlarını yalnız bırakmayacak ve desteklerini sonuna kadar gösterecekler.

Süper Lig'in zirvesindeki rekabet, futbol tutkunlarını adeta büyülemeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.