1. HABERLER

  2. SPOR

  3. La Liga'da 33'üncü Hafta.. Real Madrid, Arda Güler'in Golüyle Kazandı
Süper Lig | Şampiyon Beşiktaş

Süper Lig | Şampiyon Beşiktaş

Siyah Beyazlılar, Süper Lig'in 42. haftasında Göztepe’yi 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti.

A+A-

Siyah Beyazlılar, Süper Lig'in 42. haftasında Göztepe’yi 2-1 mağlup etti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Ligin son haftasında Göztepe'yi 2-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşısında yeterli sonucu alamamasıyla birlikte, averaj farkıyla ipi göğüsledi.

Süper Lig'de 2020-21 sezonunda mutlu sona Beşiktaş ulaştı.

Siyah-beyazlı ekip, Göztepe'yi deplasmanda 2-1 mağlup etti ve genel averajdaki üstünlüğüyle şampiyonluk ipini göğüsledi.

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-1 yense de genel averajda kendisini ilk sıraya yerleştirecek sonucu elde edemedi.

16. şampiyonluk

2016-17 sezonundan bu yana ilk kez ligi ilk sırada tamamlayan Beşiktaş, tarihindeki 16. şampiyonluğu elde etti.

Siyah-beyazlı ekip, üçüncü kez bir Türk teknik direktörle şampiyonluk sevinci tattı.

Daha önce Mustafa Denizli (2008-09) ve Şenol Güneş (2015-16, 2016-17) Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Türk teknik adamlar olarak kulüp tarihine geçmişlerdi. Bu isimlere Sergen Yalçın eklendi.

2019-20 sezonunda Abdullah Avcı'nın yerine göreve getirilen Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki ilk tam sezonunda şampiyonluk başarısı elde etti.

Beşiktaş, 18 Mayıs Salı akşamı Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor'la karşılaşacak ve sezonu çift kupayla tamamlamaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.