1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Söylenenler Meydanlarda KALMALI
Söylenenler Meydanlarda KALMALI

Söylenenler Meydanlarda KALMALI

Eşi ve oğlu ile beraber oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Gül, siyasilere mesaj verdi.

A+A-

Eşi ve oğlu ile beraber oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Gül, siyasilere mesaj verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oyunu Çankaya İlköğretim Okulu’nda eşi Hayrünisa ve ilk kez oy kullanan oğlu Mehmet Emre ile birlikte kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla kısa bir süre sonbet eden Cumhurbaşkanı Gül, "Bu seçimin milletimiz, vatanımız ve memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokrasilerin en güzel yanlarından birisi millet iradesinin sandığa yansıdığı, çok partili seçimlerin yapıldığı günlerdir. Bugün onu yaşıyoruz” dedi.

"MİLLETİN KARAR GÜNÜ"
Seçim meydanlarında söyleyenlerin orada kalması gerektiğini belirten Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şüphesiz ki demokrasi sadece oy kullanmak anlamına gelmez ama oy kullanmak ve çok partili seçimlere gitmek demokrasinin temel direğidir.

Millet bugün kararını verecek ve yarın da ülkeyi kim yönetecek, nasıl yönetecek bunu işaret edecek.

Bundan sonra seçim meydanlarında söylenenlerin orada kalması, bütün siyasi partilerin ve liderlerin el birliği içerisinde bu ülkenin ve bu ülkenin vatandaşlarının geleceğine dönük işbirliği içerisine girmeleri gerektiğine inanıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.