1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sörfçü Lena Erdil, Japonya’da İkinci Oldu
Sörfçü Lena Erdil, Japonya’da İkinci Oldu

Sörfçü Lena Erdil, Japonya’da İkinci Oldu

Lena Erdil, PWA Rüzgar Sörfü Dünya Kupası'nın ilk ayağı olan Japonya'da Kadınlar Slalom dalında ikinci oldu.

A+A-

Türkiye'yi rüzgar sörfünde başarıyla temsil eden Lena Erdil, PWA Rüzgar Sörfü Dünya Kupası'nın ilk ayağı olan Japonya'da Kadınlar Slalom dalında ikinci oldu.

Rüzgar sörfü sporcusu Lena Aylin Erdil, Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Dünya Şampiyonu Red Bull sporcusu, PWA Rüzgar Sörfü Dünya Kupası'nın ilk ayağı olan Japonya'da Kadınlar Slalom dalında önemli bir başarıya imza atarak ikinci oldu. Ülkesini yurt dışında temsil etmekten son derece mutlu olduğunu her fırsatta belirten Erdil, Japonya yarışının ardından da podyumda poz verdi.

Yarıştan sonra duygularını paylaşan başarılı sporcu, "Geçen seneki sakatlığımdan sonra ilk yarışımdı ve biraz tereddütlerim vardı. Bu yarışı ikincilikle bitirdim. Şu an gayet iyi durumdayım. Önümüzde iki yarış daha var. Önce gelecek hafta başlayacak Güney Kore'de, üç hafta sonra da Portekiz'de birinci gelerek Slalom Dünya Şampiyonu olmak istiyorum" diye konuştu.

Dünyanın en hızlılarından biri

2016 yılında IFCA Dünya Şampiyonluğu, PWA Vice Worldchampion ve Türkiye Şampiyonluğu kazanan, 2017 yılında da Türkiye Şampiyonluğu'nu tekrarlayan Lena Erdil, kazandığı başarılarla rüzgar sörfü dalında dünyanın en hızlı kadınlarından biri olarak gösteriliyor.

Sörfçü Lena Erdil, Japonya’da İkinci Oldu

Sörfçü Lena Erdil, Japonya’da İkinci Oldu

Sörfçü Lena Erdil, Japonya’da İkinci Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.