1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Çatışma
Soğuk Hava Etkili Oluyor

Soğuk Hava Etkili Oluyor

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 22 derece ile Kars'ta ölçüldü.

A+A-

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 22 derece ile Kars'ta ölçüldü.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı, yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Erzincan'ın akşam saatlerinden sonra aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, buzlanma ve don olayıyla birlikte yer yer sisli ve puslu olacağı öngörülüyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgarın güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 22, Ardahan'da 21, Ağrı'da 16, Iğdır'da 14, Erzurum'da 10 ve Erzincan'da 4 derece olarak ölçüldü.
Günün en yüksek hava sıcaklıklarının ise Erzincan'da 6, Iğdır ve Erzurum'da 2, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 9, Kars'ta 4, Ağrı'da 2 derece olması tahmin ediliyor.
Kar kalınlıkları Ağrı'da 51, Erzurum'da 25, Kars'ta 20, Ardahan'da 18, Iğdır'da 10, kayak merkezleri Palandöken'de 73, Konaklı'da 69, Sarıkamış Cıbıltepe'de 63 ve ErzincanErgan'da 40 santimetre ölçüldü.


Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.