1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Şırnak'ta Taciz İddiası... 'Uzman Çavuş'a Linç Girişimi
Şırnak'ta Taciz İddiası... 'Uzman Çavuş'a Linç Girişimi

Şırnak'ta Taciz İddiası... 'Uzman Çavuş'a Linç Girişimi

Şırnak’ta bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla uzman çavuş çevredekiler tarafından dövüldü. 

A+A-

Şırnak’ta bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla uzman çavuş çevredekiler tarafından dövüldü. 

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada dört kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Şırnak’ta akşam saatlerinde bir uzman çavuşun bir kadını taciz ettiği iddia edildi. 

Olay, Şırnak merkeze bağlı Dicle Mahallesi Orman Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen Z.Ç. isimli uzman çavuş, yolda gördüğü ve tanımadığı bir kadını taciz etti. Kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerinde toplananlar Z.Ç.'yi darbederek yaraladı. Bölgede devriyede olan polis ekipleri müdahale ederek, Z.Ç.'yi linçten kurtardı.

Tacize uğrayan kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Olay yerinde bulunanlar uzman çavuşu dövdü.

Aldığı darbelerle başında ve vücudunda kırıklar olduğu belirlenen Z.Ç., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye götürülerek, tedavi altına alındı.

VALİLİK: DÖRT KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şırnak Valiliği, konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını, olaya karışan 4 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Valilik açıklamasında, “Bugün saat 21.30 sıralarında ilimiz merkezindeki Orman Kavşağında (Z.Ç) adlı kamu görevlisi, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısı sonucu darp edilmiştir. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen (Z.Ç) hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan (4) şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir” ifadelerine yer verdi.

AÇIĞA ALINDI

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Z.Ç., tedavisinin ardından Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Z.Ç.’nin açığa alındığı belirtilirken, 4 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler