1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Settar Kaya'dan "Gizli İttifak" İtirafı
Şevin Alaca Covid-19’a Yakalandı

Şevin Alaca Covid-19’a Yakalandı

Yerine kayyum atanan tutuklu Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın Coronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

A+A-

Yerine kayyum atanan tutuklu Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın Coronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Kars Belediyesi’ne kayyum atanması sonrası tutuklanan ve Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevi’ne sevk edilen Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın Covid-19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu. 

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Şevin Alaca'nın kız kardeşi Şilan Alaca, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, ablasının Covid-19 testinin pozitif çıktığını ve tahliye taleplerine ise yanıt alamadıklarını söyledi.

TAHLİYE TALEBİNE YANIT VERİLMEDİ

Şilan Alaca twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ablam Kars Belediye Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın Diyarbakır Kadın Kapalı Cezaevinde yapılan covid testi pozitif çıktı. Avukatlarımız aracılığı ile yaptığımız tahliye başvurusuna bir cevap alamadık.

24 Ağustos’ta covid geçirmiş ve tedavi olmuştu. Daha önce 4 kez akciğer ameliyatı geçirmiş ve ikinci kez covid’e yakalanmış bir insanın hala cezaevinde tutuklu olmasını hangi hukuk ile açıklayacaksınız.

6 gündür ne ailesi ne avukatları ile görüştürülmüyor. Sağlık durumu hakkında sağlıklı bilgi alamıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler