1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bayram Öncesi Sahte Para Uyarısı
Sevgi ve Savaş Öztürkten TOMURCUK

Sevgi ve Savaş Öztürk'ten TOMURCUK

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savaş Öztürk ve eşi Öğr. Gör. Sevgi Öztürk'ün 'Tomurcuk' adlı ilk albümleri satışa çıktı.

A+A-

Sevgi ve Savaş Öztürk’ten Anadolu’nun renklerini, acılarını, tutkularını, umutlarını ve özlemlerini yansıtan albüm: “Tomurcuk” dinleyicilerle buluştu.

Özgün ve çağdaş halk müziği dalında son yılların en iddialı albümlerinden biri olmaya aday gösterilen “Tomurcuk” Güvercin Müzik tarafından dinleyicileriyle buluşturuldu.

Uzun yıllardır birlikte müzik üreten, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savaş Öztürk ve eşi Öğr. Gör. Sevgi Öztürk'ün “Tomurcuk” adlı ilk albümleri satışa çıktı.

Daha önce, “Âşık Veysel Destanı” (Savaş Öztürk)”, “Âşık Mahzuni Destanı” (Savaş Öztürk) ve “Kuvai Milliye Destanı-Nazım Hikmet” gibi şiir-müzik dinletilerine imza attılar.

“Tomurcuk”, Anadolu’nun bütün renkleriyle, acılarıyla, tutkularıyla, umutlarıyla ve özlemleriyle var oluşunun bir çığlığıdır. İnsanlığın acılarıyla yüzleşmesinin tanığıdır, “Tomurcuk” albümü.

Savaş Öztürk’ün bestelerinin yanı sıra, “Şahrud-Seyduna Türküleri”nin yaratıcısı Tunay Bozyiğit’in, Od İçinde Bıraktın, Kendime ve Gel Mene adlı yeni eserleri ilk kez bu albümde seslendiriliyor.

Tomurcuk albümüne internet mağazalarından (www.esenshop.com, www. idefix.com, www. hepsiburada.com v.s.) ve müzik marketlerden ulaşabilmektedir. Ayrıca Kars’ta Arya Müzik’te bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum