Van Way Airlines, Erivana UÇACAK

Vanlı işadamı Aslan Bayram'a ait 'Van Way Airlines', düzenli işleyen İstanbul - Erivan - İstanbul seferlerine Van - Erivan - Van seferlerin de eklemeye hazırlanıyor.

Vanlı işadamı Aslan Bayram’a ait “Van Way Airlines”, düzenli işleyen İstanbul-Erivan-İstanbul seferlerine Van-Erivan-Van seferlerin de eklemeye hazırlanıyor.

“Hürriyet Daily News” muhabirine açıklamalarda bulunan yeni havayolu şirketi sahibi Aslan Bayram, açılan hava sahanlığının kalıcı barış ve iki tarafın iş ilişkilerinin canlanmasına katkıda bulunacağını ifade etti.

Ermenistan dışında İran ve Irak’a da uçak seferleri düzenlemeyi öngördüklerini belirten Aslan Bayram, Van Akhtamar Kilisesi’nin açılışıyla yöreye turist akışının temin edildiğini vurguladı. Bayram, Van ilinde bulunan tarihi kilise ve manastırların restorasyonuna başlandığını da sözlerinde hatırlattı.

Konuya ilişkin daha önce verdiğimiz haberde “Van Way Airlines”ın Türkiye içi uçuşlarda Borajet ve Anadolujet firmalarının, Türkiye dışı uçuşlarda ise Türk Hava Yolları (THY) uçaklarını kiralamayı öngördüğü bilgisini vermiştik.


 

Kars Haberleri

Kars'ta 1 Mayıs.. Kutlamaların Adresi 'Tren Garı' Meydanı
Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
Türkiye 23 Nisan'ı Kutluyor.. Kars'ta 'Çocuk Bayramı' Törenleri
'İl Genel Meclisi'nde Dengeler Değişti.. Suat Bayhan DEM Parti'den İstifa Etti!