Halk Sağlığı Müdürlüğüne ATAMA

Kars Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne Dr. Mehmet Kan atandı.

Kars Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne Dr. Mehmet Kan atandı. Kan'ı Sağlık Müdürü Dr. Hasan Tuncer makamında ziyaret etti.

663 Sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile 2 Kasım 2011 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 'Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı ile bağlı kuruluşların yeniden yapılandırılması' kapsamında kurulan 'Kars İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne atanan Dr. Mehmet Kan'ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Tuncer, Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek birimler ile artık 1. basamak sağlık hizmetleri olarak ifade ettiğimiz aile hekimliği hizmetleri ve koruyucu sağlık hizmetlerinin Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde toplandığını bu yapılanma ile daha etkin bir sağlık hizmeti sunulması planlandığını ifade etti.

Dr. Tuncer, Kars İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne atanan Dr. Mehmet Kan'ın uzun yıllardır Kars'ta hizmet eden bir hekim olarak sorunları ve çözümleri hakkında önemli bir tecrübeye sahip olmasının hizmet sunumunda büyük bir kolaylık oluşturacağını kaydetti.

Sağlık İl Müdürü olarak devamlı kendileri ile istişare halinde Kars'ın sağlık hizmetlerinin en iyi seviyelere ulaştırılması için birlikte hareket edeceklerini belirten Dr. Tuncer; "Ülke genelinde en kısa zamanda Kamu Hastane Birlikleri'ninde kurularak hizmete girmesi ile Sağlık hizmetleri sunumunda ilimizde bakanlığımıza bağlı 3 kurum oluşturularak bu kurumların kendi görev alanlarında uzman bir yapıya sahip olması nedeni daha etkin bir yapılanmaya kavuşulacaktır" dedi.

Kars Haberleri

Kars'ta 1 Mayıs.. Kutlamaların Adresi 'Tren Garı' Meydanı
Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
Türkiye 23 Nisan'ı Kutluyor.. Kars'ta 'Çocuk Bayramı' Törenleri
'İl Genel Meclisi'nde Dengeler Değişti.. Suat Bayhan DEM Parti'den İstifa Etti!