Erzurumspor Amatör Kümeye DÜŞTÜ

Erzurumspor efsanesi sona erdi!.. Son yıllarda ekonomik sıkıntıları aşamayan Mavi- beyazlı ekip, maçlara çıkamadığı için 3. Lig'den Amatör Küme'ye düştü.

Erzurumspor, Kahramanmaraş maçının ardından evinde İskenderunspor maçına da çıkmayınca kurallar gereği bir alt kümeye düştü.

Erzurumspor efsanesi sona erdi!.. Son yıllarda ekonomik sıkıntıları aşamayan Mavi- beyazlı ekip, maçlara çıkamadığı için 3. Lig'den Amatör Küme'ye düştü.

1968 yılında kurulan Erzurumspor, uzun yıllar İkinci Lig'de mücadele ettikten sonra 1997-98 futbol sezonunda Birinci Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Üç sezon Birinci Lig'de mücadele eden Mavi- beyazlılar, 2000-01 futbol sezonunda İkinci Lig A Kategorisi'ne düştü.

Kötü günleri devam eden Erzurumspor, 2002-03'te İkinci Lig B Kategorisi, 2009-10 sezonunun ikinci yarısında maçlara çıkmadığı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. Lig'e düşürüldü.

2010-11 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Erzurumspor 5 Eylül'de başlayan ligde ilk olarak Kahramanmaraş ve dün de kendi evinde konuk ettiği İskenderunspor maçına çıkamayınca ikinci kez kurallar gereği küme düşürüldü.

Erzurumspor 2011-12 sezonunda Amatör Küme'de yer alacak.

Diğer Haberler

Ardahan'da Trafik Kazası.. 'Yolcu Minibüsü Devrildi' 1 Ölü, 13 Yaralı
KAÜ'de Şenlik Var.. Rektörlük Kupası 'Spor Etkinlikleri' Gerçekleştirilecek!
Çocuğu Kaçırılan Babanın Çaresizliği.. 'Ne Olur Evladımı Bulun!'
TÜİK ve ENAG Açıkladı.. Nisan Ayı Enflasyon Rakamları Arttı!
CHP'li Alp'ten TBMM'ye Önerge.. Kars Belediyesi'nin Borçlarını Sordu!
Harakani Devlet Hastanesi'ne Atama.. Yeni Başhekim Belli Oldu!
Doğanın Kusursuz Dengesi.. 'İnci Kefali'nin Gece Yolculuğu!
Ankara'da Kritik Görüşme.. Erdoğan ve Özel Bir Araya Geldi!
Anayasa Görüşmeleri.. TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Parti Ziyareti!