Şentürk Tepebaş'a Silahlı Saldırı

Şentürk Tepebaş'a Silahlı Saldırı

Kars’ta meydana silahlı saldırıda Şentürk Tepebaş hayatını kaybetti.

A+A-

Kars’ta meydana silahlı saldırıda Şentürk Tepebaş hayatını kaybetti. 

Olay sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Kars'ta aralarında husumet bulunan Şentürk Tepebaş'ın işyerine gelen H.K. ve E.K. isimli şahıslar uzun namlulu silahlarla ateş açtı. 

H.K. ve E.K'nin açtığı ateş sonucu kurşun isabet eden Şentürk Tepebaş iş yerinin önünde hayatını kaybetti. 

Güvenlik güçlerinin önlem aldığı cadde trafiğe kapatıldı. Şüpheliler H.K. ve E.K, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aracında kalaşnikof ve pompalı tüfek ele geçirildi.

senturk-tepebas.jpg

Olay

  • Kars'ta 19 Temmuz 2018'de çıkan silahlı kavgada bir kişi ölmüş iki kişi de yaralanmıştı. Bu olayın azmettiricisi olduğu öne sürülen ve tutuklanarak cezaevine konulan Şentürk Tepebaş, 4 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Haberin uzantısı...

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Şentürk Tepebaş'ın cenazesi 1 Eylül Pazar günü Işıklı Camisi'nde kılınan ikindi namazı sonrası Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
28 Yorum
İlgili Haberler