1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Ahmet Arslan, Bakanlık Koltuğuna Oturdu
Selim'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Selim'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Başkanlığı’nda 3 mahalle 53 köy muhtarıyla istişare toplantısı yapıldı.

A+A-

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Başkanlığı’nda 3 mahalle 53 köy muhtarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Yazı İşleri Müdürü Necip Demirbaş, Özel İdare Müdürü Kurban Emir 3 mahalle muhtarı ve 53 köy muhtarı katıldı.

KÖYDES tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantı muhtarlardan yoğun ilgi gördü.

Selim kaymakamı Mehmet Keklik, bu yıl başta KÖYDES ve Özel İdare kaynakları olmak üzere birçok köyde altyapı çalışması yapacaklarını belirtti.

Keklik, iki grup yolunda sıcak asfalt çalışması yapılacağını, Baykara grup içme suyu yapım işini bu yıl gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Desteklerinden dolayı başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan olmak üzere Vali Rahmi Doğan ve emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Keklik, daha yaşanılabilir bir Selim için yoğun çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Toplantı yapılan konuşmaların ardından muhtarlar sorunlarını anlatmalarıyla devam etti. Muhtarların sorunlarını not alan Kaymakam Keklik, muhtarları gayretlerinden dolayı tebrik ederek birlikte sorunları giderecekleri sözünü verdi.

Selim'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Selim'de Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Benzer haberler...

Selim Kaymakamı Okul Ziyaretlerinde 

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, okul ziyaretlerine devam ediyor. Keklik’in öğrencilerle yakından ilgilenmesi ise dikkat ekiyor.

Kaymakam Mehmet Keklik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın ile birlikte okullara ziyarette bulundu. İlk olarak Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulunda öğrencilerle öğle yemeğinde buluşan Keklik, yemek sırasında öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin problemlerini dinleyip öğrencilerden beklentilerini dile getirdi.

8. Sınıf öğrencileriyle TEOG’daki başarı durumları hakkında konuşan Keklik, öğrencilere bazı önerilerde bulundu. Öğrencilerden kendilerine sunulan imkanlardan yararlanırken ailelerinin, öğretmenlerinin ve genel olarak ülkenin geleceğe dair beklentilerinin olduğunu ve bu beklentileri karşılamak için çalışmaları gerektiğini vurguladı. Öğrencilerle yemek yedikten sonra okulu da ziyaret eden Keklik, sınıflara girerek öğrencilerle hedefleri hakkında sohbet etti.

Kaymakam Mehmet Keklik, Atatürk YBO’nun ardından İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Latif Aras Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti.

Keklik, son olarak eşi TSM Başkanı Uzman Dr. Ayşana Zehra Keklik ile birlikte Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Toplum Sağlık Merkezi tarafından düzenlenen “Depresyon” konulu seminere katıldı.

selim.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.