1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KYK Öğrencilerinden Kan Bağışı
Selim'de Kaymakamlık Faaliyetleri

Selim'de Kaymakamlık Faaliyetleri

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, kamu hizmetlerini köylülere anlattı.

A+A-

Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, kamu hizmetlerini köylülere anlattı.

Selim’e bağlı Gelinalan Köyü’nde Belediye Başkanı Coşkun Altun, Muhar Maksut Kemer ile birlikte halk toplantısı düzenleyen Keklik, halk toplantısında vatandaşların talep ve önerileri dinledi.

Daire amirlerinin hazır bulunduğu halk toplantısında konuşan Kaymakam Mehmet Keklik, toplantının amacının kamu hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde sunulması ve insanların hayat şartlarını iyileştirmekle görevli kamu görevlileriyle vatandaşların bir araya gelmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Keklik, Serlim ve köylerinin gelişimi adına yapılması gereken projeleri değerlendirmek ve vatandaşların ihtiyaçları ile taleplerini dinleyerek etkin çözümler üreteceklerini kaydetti.

Daha sonra köylülerle çay içen kaymakam Mehmet Keklik ve beraberindekiler, Gelinalan köyünden ayrılarak ilçe merkezine döndüler.

Öte yandan Selim Kaymakamı Mehmet Keklik’in köylerde halk toplantılarını sürekliği yapacağı öğrenildi.

Selim'de Kaymakamlık Faaliyetleri

Selim'de Kaymakamlık Faaliyetleri

Selim'de Kaymakamlık Faaliyetleri

Haberin uzantısı

Selim Kaymakamından Ev Ziyaretleri

Selim kaymakamı Mehmet Keklik, ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kars’ın Selim İlçesi Kaymakamı Mehmet Keklik, beraberindeki Cumhuriyet Mahallesi Muhtar İsmail Yıldırım ve SYDV Müdürü Fikret Çelik ile birlikte Cumhuriyet mahallesi sakinlerini evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Selim’de göreve başladığı günden itibaren vatandaşlar iç içe olan kaymakam Mehmet Keklik, ilçe merkezinde ve köylerinde bulunan şehitlerin yakınları ile gazileri başta olmak üzere hasta, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarla evlerinde bir araya geldi.

Keklik, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu ve vatandaşlara her türlü desteği verdiğini belirtti.

Ziyaret ettiği evlerde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Keklik, vatandaşların ihtiyaçlarından yakından ilgileneceğini, devlet ile millet arasındaki gönül bağını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.