1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim’de Biyogaz Tesisleri’nin Uygulanabilirliği İçin Fizibilite Raporu
Selim’de Biyogaz Tesisleri’nin Uygulanabilirliği İçin Fizibilite Raporu

Selim’de Biyogaz Tesisleri’nin Uygulanabilirliği İçin Fizibilite Raporu

Selim Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Küçük Ölçekli Biyogaz Tesisleri Hakkında Araştırma, Planlama ve Fizibilite Çalışmasının yapılması” projesi tamamlandı.

A+A-

Selim Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) programı kapsamında desteklenen “Küçük Ölçekli Biyogaz Tesisleri Hakkında Araştırma, Planlama ve Fizibilite Çalışmasının yapılması” projesi tamamlandı.

Proje kapsamında Türkiye’de İzmir, Bursa ve çevresi ve Almanya’ da bulunan Küçük Ölçekli Biyogaz Tesisleri incelenmiş, Bölgemize uygulanabilirliği konusunda bilgi edildi .Ayrıca Kars Merkez ve ilçelerden seçilen pilot çiftlik ve köyler belirlenmiş, Uzmanlar tarafından incelemeler yapılarak büyükbaş hayvan atıklarından alınan numuneler laboratuvarda analiz edilmiş sonuçları rapor haline getirildi.

Sadece kars’ın hayvansal atıklarının yapısına uygun olacak verilerle örnek bir küçük ölçekli biyogaz tesisinin nasıl kurulacağı koşul ve şartları kapsamlı bir rapor haline getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.