1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Atatürk’ün Kars’a Gelişinin 91. Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı
Selim'de Aile Hekimi Doktor Şiddete Uğradı

Selim'de Aile Hekimi Doktor Şiddete Uğradı

Kars’ın Selim ilçesi Toplum (Aile) Sağlığı Merkezi’nde görevli hekim Dr. Ercan Şentürk hasta yakını tarafından şiddete uğradı.

A+A-

Kars’ın Selim ilçesi Toplum (Aile) Sağlığı Merkezi’nde görevli hekim Dr. Ercan Şentürk hasta yakını tarafından şiddete uğradı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Selim Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Ercan Şentürk’ün kendisinden “kanuna aykırı rapor yazdırmak” isteyenler tarafından darp edildi.

FECİ ŞEKİLDE DARP EDİLDİ

Dün öğlen (3 Eylül) saatlerinde meydana gelen olayda Kars Selim Toplum (Aile) Sağlığı Merkezi’nde görevli hekim Dr. Ercan Şentürk, muayene sonrası uygun görmediği için rapor vermediği öğrenci Bedirhan C.'nin (15) ağabeyi Serkan C., tarafından feci şekilde darp edildi. 

İddiaya göre, lise öğrencisi Bedirhan C., doktor Ercan Şentürk'e muayene oldu. Muayenesinin ve reçetesinin yazılmasının ardından Bedirhan C., doktor Şentürk'ten okul için rapor istedi. Doktor Şentürk'ün rapor vermeyeceğini söylemesi üzerine Bedirhan C., durumu ağabeyi Serkan C.'ye söyledi. İki kardeş sağlık merkezine gelip, doktor Ercan Şentürk ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Serkan C., doktor Şentürk'ü darp etti. 

siddet.jpg

Olay sonrası fenalaşıp kalp krizi geçiren Şentürk, önce Selim Devlet Hastanesi’ne oradan da Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'nde kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan yaralı doktora anjiyo uygulaması yapıldığı ve ardından bypas yapılması için Erzurum'a sevk edildiği ve tedavisinin devam ettiği, durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay sonrası gözaltına alınan Serkan C.'nin tutuklandığı, lise öğrencisi Bedirhan C.'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.