Selçuk İnan Futbol Kariyerini Noktaladı

Selçuk İnan Futbol Kariyerini Noktaladı

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

A+A-

Galatasaray’ın kaptanı 35 yaşındaki Selçuk İnan, futbolu bıraktığını duyurdu.

İnan, futbolu bıraktığını açıkladığı konuşmasında, "Bu camiada kaptanlık yaptım. Burada oynarken baba oldum, burada oynarken evlendim, aile oldum. Her şeyin bir sonu var maalesef, bitiyor. Bu da bitti" dedi.

“BUNDAN SONRA BENİM EKİBİMDE OLACAK”

Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim ise, "Galatasaray'da kaptanlık büyük bir mevkidir. Selçuk İnan, Galatasaray'a çok önemli hizmetler yaptı. Bundan sonra benim ekibimde olacak" dedi.

BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYER

Kariyerine Karaağaç Belediyespor’da başlayan Selçuk İnan, sırasıyla Dardanelspor ve Manisaspor’da forma giydikten sonra, yıldızının parladığı Trabzonspor’a transfer oldu. Trabzonspor’da Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazanma başarısı gösteren İnan, 2011 yılında Galatasaray kariyerini başlattı.

Galatasaray’da kaptanlığa kadar yükselen Selçuk İnan, burada 5 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa kaldırma başarısını gösterdi.

Futbol hayatını noktalandırdığını açıklayan Selçuk İnan, 2014 senesinde de Türkiye’de yılın futbolcusu seçilmişti.

35 yaşındaki futbolculuk kariyerini noktalayan İnan, 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. Selçuk kariyerinde ise Trabzonspor ve Manisaspor formalarını da giydi.

GALATASARAY'DAN TEŞEKKÜR

Galatasaray, sezon sonu profesyonel futbolculuk kariyerini noktalayacağını açıklayan takım kaptanı Selçuk İnan'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından konuyla yapılan paylaşımda, "Kaptanımız Selçuk İnan, sezon sonu profesyonel futbolculuk kariyerine nokta koyacağını açıkladı. Galatasaray'a kattıkların ve emeklerin için teşekkürler büyük kaptan" denildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.