1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Şehir Stadı'nın İnşaatı ve Terör (?)
'Şehir Stadı'nın İnşaatı ve Terör (?)

'Şehir Stadı'nın İnşaatı ve Terör (?)

Kars Şehir Stadı'nın yapımının gerekçesi ortaya çıktı.

A+A-

Kars Şehir Stadı'nın bir türlü tamamlanmamasının gerekçesi ortaya çıktı.

Stad işini alan yüklenici firma bir yılda tamamlanması gereken işi bitiremeyince, ilgili bakanlığa gerekçesini ‘terör’ olarak bildirmiş.

Karslılara uzun yıllar hizmet veren Şehir Stadı yıkılarak, Ağustos 2015 işe başlandı. 450 günde tamamlanması planlanan iş bir türlü bitirilemedi.

Geçmişte Kars Şehir Stadı olarak kullanılan bayramlara ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yapan stadyumda çalışmaların ağırdan alınması ve uzatılması Karslıları da çileden çıkardı.

GECİKME SEBEBİ TERÖR ve MEVZUAT

Stad işinin bir türlü bitirilmemesinin gerçek neden ise çok farklı. Normal şartlarda 6 Kasım 2016 tarihinde bitirilerek Karslıların hizmetine açılması gereken stad inşaatı, müteahhit firmanın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunduğu gerekçeler dikkate alınarak durduruldu.

İlgili firma; “Terör olayları, imar planı değişikliği ile Belediye arsa ve ruhsat işlemleri” ni Bakanlığa gerekçe göstererek işi Aralık 2017’ye uzatmış.

'Şehir Stadı'nın İnşaatı ve Terör (?)

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler