1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ağrı Dağı'nın Son Yaylacıları Ovaya İndi
Şavşat'ta Silahlı Kavga: 3 Kardeş Öldürüldü

Şavşat'ta Silahlı Kavga: 3 Kardeş Öldürüldü

Artvin'in Şavşat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kardeş hayatını kaybetti.

A+A-

Artvin'in Şavşat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kardeş hayatını kaybetti.

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çavdarlı köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, Sergen Yılmaz isimli şahıs, Turgut Demir Pehlivan ve kardeşleri Hükmiye Çimen ile Leyla Yazar'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; olay önceki gün (11 Ekim) Artvin'in Şavşat ilçesi Çavdarlı köyü Hozan Mahallesi'nde aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Sergen Yılmaz (42) ile karşılaştığı Turgut Demir Pehlivan (59) ve kardeşleri Hükmiye Çimen (67) ile Leyla Yazar (64) arasında meydana geldi. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Yılmaz, 3 kardeşe pompalı tüfekle ateş açarak yaraladı.

3 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Olayın duyulması üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, ağır yaralanan 3 kardeşin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ölen 3 kişinin cenazesi Şavşat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri zanlıyı, olayda kullandığı silah ile birlikte yakalayarak gözaltına alırken, olayla ilgili geniş tahkikat başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.