1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. "Bekçi ile Ayı"nın Diyaloğu Sosyal Medyada
Sarıkamış’ta Uyuşturucu Operasyonu

Sarıkamış’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 14 kilo 110 gram esrar ve 872 adet kök kenevir ele geçirildi.

A+A-

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 14 kilo 110 gram esrar ve 872 adet kök kenevir ele geçirildi.

Sarıkamış Jandarma Karakol Komutanlığınca yapılan arazi kontrollerinde S.K. ve M.Ö. tarafından kurutulmaya bırakılmış yaş vaziyette 14 kilo 110 gram kubar esrar ve aynı yerde 872 kök kenevir ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Jandarma ekiplerince şüpheli S.K. ve M.Ö. üzerinde yapılan aramada ise, M.Ö.’nün üzerinde 9 adet kenevir tohumu bulundu. Olayla ilgili olarak şüpheliler gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan jandarma tarafından ele geçirilen ve muhafaza altına alınan 14 kilo 110 gram kubar esrar ile 872 kök kenevir, İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince yakılarak imha edildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli S.K. ve M.Ö.’nün jandarmadaki işlemlerinin ardından mevcutlu olarak Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İlgili haber...

Kars’ta 2 Bin 500 Adet Kenevir Ele Geçirildi

Kars’ta, ‘Narkotik Gezi Planı’ kapsamında düzenlenen arazi aramasında 2 bin 500 adet kök kenevir ele geçirilerek, imha edildi.

Kars’ta jandarma sorumluluk bölgesinde yapılan ‘Narkotik Gezi Planı’ arazi aramasında, R.B.’ye ait bahçede 570, M.B.’ye ait bahçede 250, S.A.’ya ait bahçede 380, A.C.’ye ait bahçede 680 ve Ş.Ç.’ye ait bahçede ise 620 olmak üzere toplam 2 bin 500 adet kök kenevir ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak şüpheli 5 kişi gözaltına alınırken, ele geçirilen 2 bin 500 adet kök kenevir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde kontrollü olarak yakılarak imha edildi.

Öte yandan konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’nca tahkikat başlatıldı. Jandarma ekiplerince jandarma sorumluluk bölgesinde kontrollerin devam edeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.