1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sarıkamış 'Karakurt - Erzurum Yolu'nda Tören
Sarıkamış’ta Turizm Değerlendirme Toplantısı

Sarıkamış’ta Turizm Değerlendirme Toplantısı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde kayak sezonu öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

A+A-

Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) ve Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde Kars’ın Sarıkamış İlçesinde kayak sezonu öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

İHA'nın haberinde, WhitePark Otel’de düzenlenen toplantıya Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Başkanı Mir Hasan Taş, Kars Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Türk Hava Yolları Kars Satış Müdürü Fatih Karahacıoğlu ve Sarıkamış Dağ A.Ş. Müdürü Ebubekir Urhan, Kars Oteller ve Lokantalar Derneği (KARSOD) ve Kars Turizm Seyahat Acentesi Başkanı Halit Özer, Sarıkamış’ta bulunan Turizm Otel Sahipleri ve Müdürleri, Turizm Acente Sahipleri ve gazeteciler katıldı.

Toplantıda söz alan katılımcılar, Sarıkamış’ta kış ve yaz turizminin gelişmesi ve olumuz ön yargıların ortadan kaldırılması için yapılması gerekenleri masaya yatırdı. Sarıkamış’ın öncelikli olarak yerel basın ve kente görev yapan ulusal basın ve medya temsilcileri marifetiyle de tanıtımının önemine değinilen toplantıda, tüm paydaşların birlik ve beraberlik içerinde ortak hareket etmesi gerektiğine vurgu yapıldı. Uçak seferlerinin saatlerinin ve sayısının değiştirilmesi ile fiyatlarının düşürülmesine de dikkat çekilen buluşmada, bir sonraki toplantıda turizmin geliştirilmesi için raporlar hazırlanarak sunulması kararı alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.