1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Çanakkale Zaferi Yıl Dönümü... Kars'ta Düzenlenen Törenle Anıldı
Sarıkamış’ta Silahlı Kavga: 6 Ölü, 6 Yaralı

Sarıkamış’ta Silahlı Kavga: 6 Ölü, 6 Yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

A+A-

Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Çamyazı köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli iki ailenin fertleri arasında çıkan silahlı kavgada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Jandarma, köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Sarıkamış ilçesine 31 kilometre uzaklıktaki Çamyazı köyünde, arazi nedeniyle husumetli olan Göçmen ve Korkmaz ailelerinin fertleri arasında bugün öğleden sonra yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü. İki aileden 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Olaydan sonra yaralanan bir kişiyle birlikte Kars Harakani Hastanesi’ne gelen Orhan Atagün, Göçmen ve Korkmaz aileleri arasındaki arazi kavgasının bir ay önce başladığını ileri sürdü. Kalaşnikof silah kullananlardan birinin de güvenlik korucusu olduğunu söyleyen Orhan Atagün, “Korkmaz ailesi tarafları ellerinde Kalaşnikof silahlarla önce mahalleyi taradı. Mermiler üzerimizden geçiyordu. Kimisi çeşitli yerlerinden yaralandı, kimisi sipere yatarak kurtuldu. Saldırganlar sonra bir eve girerek içeriyi taradılar” dedi.

Kavgada ölen Hasan, Mahir, Bilal, Resul ve Necati Göçmen ile Ahmet Palaoğlu'nun cenazeleri otopsi için Sarıkamış Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Bu arada silahlı kavgada ağır yaralanan Enver, Önder ve Yılmaz Göçmen, Harakani Hastanesi’ne getirilerek tedaviye alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

RESMİ AÇIKLAMA

Kars'ta 6 kişinin hayatını kaybettiği 6 kişinin de yaralandığı arazi kavgası ile ilgili şüpheli 10 kişi gözaltına alındı, 4 kişinin de yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Kars Valiliğinden olayla ilgili yapılan açıklamada, "Sarıkamış ilçemize bağlı Çamyazı köyünde 19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 16.00 sıralarında Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavga meydana gelmiş olup, olayda Göçmen ailesinden 6 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştır. Olayın akabinde köyde komando timleri takviyesiyle güvenlik tedbiri alınmış olup, şu ana kadar olayla ilgili olarak 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, 4 şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmektedir. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Sarıkamış’ta Silahlı Kavga: 4 Ölü, 7 Yaralı

Sarıkamış’ta Silahlı Kavga: 4 Ölü, 7 Yaralı

Sarıkamış’ta Silahlı Kavga: 4 Ölü, 7 Yaralı

Sarıkamış’ta Silahlı Kavga: 4 Ölü, 7 Yaralı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler