1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman Kaymakamı Ercan Öter Görevine Başladı
Sarıkamış'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü

Sarıkamış'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi.

A+A-

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Sarıkamış'a bağlı Köroğlu köyünde Aslan ve Yurt aileleri arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahların patladığı kavgada kurşunların isabet ettiği Sema Aslan (35) isimli kadın ağır yaralı olarak sevk edildiği Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Jandarma kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, köyün giriş ve çıkışında yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis ise hastanede güvenlik önlemlerini sıkılaştırdı. 

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler