1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Liseliler İçin Mezuniyet Töreni
Sarıkamış | ‘Anma Programı’nda Salonun Tavanı Çöktü

Sarıkamış | ‘Anma Programı’nda Salonun Tavanı Çöktü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir otelde düzenlenen "Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni"nde kullanılan salonun tavanı çöktü. 

A+A-

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir otelde düzenlenen "Sarıkamış Şehitlerini Anma Töreni"nde kullanılan salonun tavanı çöktü. 

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Sarıkamış Harekatı'nın yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Kayı Resort Hotel’de düzenlenen belgesel gala gösteriminde salonun tavanı çöktü. 

YARALILAR VAR

Sarıkamış şehitleri anısına ilçedeki otelin salonunda gerçekleştirilen programda asma tavanın çökmesi sonucu bazı kişilerin yıkıntının altında kaldığı ve yaralananların olduğu bildirildi.

Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi.

Oteldeki kalabalığın ekiplerin koordinesinde boşaltıldığı belirtildi.

5cf46d03-7331-4dcf-8fbc-ce2a5b0951bd.jpeg

...haberin uzantısı

İlk belirlemelere göre olayda hafif yaralanan 10 kişi, Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kars Valisi Türker Öksüz, gazetecilere, otelin tavanının çökmesi sonucu yaralıların olduğunu belirterek, "Allah'a şükürler olsun herhangi bir can kaybımız yok. Hayati tehlikesi olan yaralımız yok. Hastaneye getirilen 10 vatandaşımız tedavi ediliyorken, kendi imkanlarıyla gelen vatandaşlarımız da oldu. Ayakta tedavileri yapılıyor. Toplam 32 kişinin hastanede tedavisi yapılıyor. Yaralılara acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Valilikten yapılan açıklamada ise "Olayda yaralanan 32 vatandaşımızdan 23'ü taburcu edilmiş olup, 9 vatandaşımızın ön müşahede ve tetkik süreci devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler