1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kış Gelmeden Kombilere Bakım Önerisi
Sarıkamış'ta Küçük Çocuğa Köpek Saldırdı

Sarıkamış'ta Küçük Çocuğa Köpek Saldırdı

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Armutlu köyünde yaşayan 6 yaşındaki Harun Karadağ'a köpekler saldırdı.

A+A-

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Armutlu köyünde yaşayan 6 yaşındaki Harun Karadağ'a köpekler saldırdı.

Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden ısırılan Harun Karadağ'a götürüldüğü hastanede 40 dikiş atıldı.

PolitiKARS'ın DHA'dan derlediği habere göre, Kars'ın Sarıkamış ilçesi Armutlu köyünde yaşayan Aysel-Kenan Karadağ çiftçinin 6 yaşındaki oğulları Harun Karadağ, iki arkadaşı ile birlikte evlerinin önünde oyun oynarken köpeklerin saldırısına uğradı. Çığlık seslerini duyan babaanne Şahsenem Karadağ, köpekleri uzaklaştırmayı başardı.

40'TAN FAZLA DİKİŞ ATILDI

Yaralanan çocuk Sarıkamış Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede, yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı tespit edilen Karadağ'a 40'ın üzerinde dikiş atıldı. Kuduz tedavisine başlanan Karadağ, taburcu edilerek evine gönderildi.

kopek-saldiris.jpg

DIŞARI ÇIKMAYA KORKUYORUM

Yaşadığı saldırının korkusunu üzerinden atamayan Harun Karadağ, "Evin önünde arkadaşlarla oynarken köpekler aniden üzerimize saldırdı. Yere düştüm ve beni ısırmaya başladılar. Çok korktum. Isırdıkları yerler çok acıyor. Artık dışarı çıkmaya korkuyorum" diye konuştu.

Torununu kurtaran babaanne Şahsenem Karadağ ise, "Biraz daha geç kalsam köpekler torunumu öldürürdü. O anlar korku filmi gibiydi" dedi.

PLASTİK CERRAHİYE GİDECEĞİZ

Torununu Kars Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Servisi'ne götüren dede Zeki Karadağ da, "Torunum iki arkadaşı ile evin önünde oynarken bir grup köpeğin saldırısına uğramış. İki arkadaşı kaçarken bu kaçamamış ve köpekler tarafından yaralanmış. Yüzünün yanı sıra vücudunun birçok yerinde yara var. Şimdi parçalanan yüzü için plastik cerrahisine göstereceğiz. Köyde her çocuk korkudan velisi ile okula gidip, geliyor. Yetkililerden tek isteğimiz köydeki sahipsiz köpeklerin toplatılması" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.