1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Yavru 'Boz Ayı'lar Sarıkamış'a İndi
Sarıkamışa Yeni Spor TESİSLERİ

Sarıkamış'a Yeni Spor TESİSLERİ

Kars Sarıkamış İlçe Kaymakamlığı tarafından SODES projesi kapsamında yaptırılan Voleybol, Basketbol ve Tenis sahaları törenle hizmete açıldı.

A+A-

Kars Sarıkamış İlçe Kaymakamlığı tarafından SODES projesi kapsamında yaptırılan Voleybol, Basketbol ve Tenis sahaları törenle hizmete açıldı.
Sarıkamış İnönü Mahallesinde yaptırılan Voleybol, Basketbol ve Tenis sahaları açılış töreninde konuşma yapan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Kaymakamlık tarafından yaptırılan bu tesislerin yaklaşık 180 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Sarıkamış’a ilk defa açık tenis sahası yapıldığını ifade eden Ermiş,” İnşallah önümüzdeki dönemde burayı tam bir spor kompleksine dönüştürmeyi düşünüyoruz.Yapılan tesislerin yan tarafında spor salonu arka tarafta şehir stadyumumuz var.Ayrıca bir halı saha ve kondisyon aletlerinin olduğu bir mekan yapmayı planlıyoruz.Sarıkamış için ihtiyaçtı güzel oldu.Bugün itibarıyla yaklaşık 28 sporcunun katıldığı turnuva başlattık.Gençlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Ekstra bir spor alternatifi olarak Sarıkamış’ta tenis sporu gelişecek” diye konuştu.
Ardından,Kaymakam Ermiş ve Belediye Başkanı Özbilen, raketleri alarak bir süre tenis oynadıktan sonra turnuvayı başlattılar.
Açılışa, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,Belediye Başkanı İlhan Özbilen, SABESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selami Yüksek, Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak ile vatandaşlar katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.