1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta 18 Afganistanlı Kaçak Yakalandı
Sarıkamış Esnafspora Destek GECESİ

Sarıkamış Esnafspor'a Destek GECESİ

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynayacak olan 'Sarıkamış Esnafspor'a destek istendi.

A+A-

 Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) oynayacak olan "Sarıkamış Esnafspor"a destek istedi.

Ermiş, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Sarıkamış Esnafspor'un bundan sonra maddi ve manevi büyük desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, herkesin gücü yettiği, imkanları el verdiği kadarıyla takıma katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Sarıkamış'a gelen insanların hizmet etmekle görevli olduğunu vurgulayan Ermiş, "Eleştirmek çok kolay. Bakıyorum, bazen ilçede 'şöyle yapalım, böyle yapalım, bu böyle yapılmıyor, şöyle yapılıyor' diyen kişilerin birçoğu bugün burada, maalesef bu hizmet yarışında yoklar. Demek ki eleştirmek değil, bir şeyler yapmak önemli" dedi.

Daha büyüyen bir destekle, Sarıkamış Esnafspor'a katkı sağlayamaya çalıştıklarını vurgulayan Ermiş, şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz spor; çalışmaktır, dayanışmadır, kardeşliktir, ahlaklı ve erdemli olmaktır, disiplin kazanmaktır. Bu duyguları çocuklarımıza, gençlerimize tattırmamız lazım. Bu duyguları yaşamamız lazım. Ayrıca Sarıkamış Esnafspor diğer illere gidecek, diğer illerin takımları Sarıkamış'a gelecek. Sarıkamış'ta bir sosyal aktivite olacak hafta sonları. O maçları izlemeye gideceğiz, bizler de eğleneceğiz."

Esnafspor'a destek olmak isteyenlerin kısa mesajda atabileceğini vurgulayan Ermiş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Spor kulübüne destek olmak isteyenler 'ses' yazıp bunu 6662'ye mesaj gönderebilir. Aslında bu mesaj sistemi öğrencilere bile hitap edebilecek bir sistem. Hiçbir şey değil 5 lira. Sarıkamış'ta 50 bin insan yaşıyor, 25 bini mesaj yazsa önemli bir destek olur. Bizler de birer ikişer değil de aklımıza geldikçe destek olursak, bu genç kardeşlerimize iyilik yapmış oluruz. Çöpe atmadığımız bir para olacak. Bazen bir sigaraya 9-10 lira verenler oluyor. İki mesaj 10 lira, hiçbir şey değil bir günde."

Konuşmaların ardından katılımcılar kulübe 6 bin 750 lira para desteğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.