1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta 5 Katlı Binada Doğalgaz Patlaması ve Yangın
Sarıkamış Belediyespor’un Hedefi 3. Lig

Sarıkamış Belediyespor’un Hedefi 3. Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Sarıkamış Belediyespor’da 3. lige çıkmanın hesapları yapılıyor.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Sarıkamış Belediyespor’da 3. lige çıkmanın hesapları yapılıyor.

Aldığı başarılı sonuçlarla BAL Ligi zirvede yerini alan Sarıkamış Belediyespor, hafta sonu oynadığı Behcecikspor’u 1-0’lık sonuçla geçerek 36 puanı bulunan Iğdırspor Arasspor’un ardından 35 puanla 2’nci sırada yerini aldı.

Sarıkamış Spor Kulüp Başkanı Harun Hayali, Yeşil Beyazlı ekipte hedeflerinin 3. lig olduğunu belirtti.

Sarıkamış’ta herkesin Yeşil Beyazlı ekibinin şampiyon olacağına inandığını ifade eden Harun Hayali, “Lig sonunda şampiyon olan taraf biz olacağız. Bütün hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Sporcularımız, teknik heyetimiz ve taraftarlarımız bir bütün olarak yolumuza 3. ligde devam edeceğiz. Buna inancımız tamdır. İnşallah son gülen Sarıkamış olacaktır. Şehitler diyarına şampiyonluk kumasını hediye edeceğiz” dedi.

BAL Ligi 3’ncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarıkamış Belediyespor, 12 Şubat 2017 Pazar günü deplasmanda Iğdır Arasspor ile karşılaşacak. Doğu derbisinde Iğdır’ı geçerek yoluna devam etmek isteyen Yeşil Beyazlı ekip hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.