1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Artvin’de Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı
Şampiyon Güreşçi Çıldır’da Öğrencilerle Buluştu

Şampiyon Güreşçi Çıldır’da Öğrencilerle Buluştu

Dünya ve Avrupa şampiyonu, Rio Olimpiyatları üçüncüsü Milli güreşçi Cenk İldem Çıldır’da öğrencilerle buluştu.

A+A-

Dünya ve Avrupa şampiyonu, Rio Olimpiyatları üçüncüsü Milli güreşçi Cenk İldem Çıldır’da öğrencilerle buluştu.

Çıldır Meslek Yükseokulu konferans salonunda gerçekleşen buluşmaya öğrencilerin yanı sıra Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe başkanı Ahmet Rıfat Vural, Çıldır Meslek Yüksekokulu görevlileri ve eski Milli güreşçi Zeki Bayraktar katıldı.

Şampiyon güreşçi Cenk İldem eski milli güreşçi Zeki Bayraktar’ın antrönerliğinde çalışmalara yapan öğrencilere vermiş olduğu konferansta güreş yaşamını hakkında bilgiler verdi. Güreşe başlama sürecinden, dünya ve avrupa şampiyonlukları ile olimpiyat üçüncülüğüne kadar geçen güreş yaşamını öğrencilerle paylaşan İldem’i öğrenciler büyük dikkatle dinledi. Çok değerli bir hoca ile çalıştıklarını ve bunun onlar için büyük bir şans olduğunu dile getiren İldem " eğer kendinizi güreşe verir ve çalışmalarınızı büyük bir titizlikle sürdürürseniz ben inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Çıldır’dan bir avrupa , dünya ve hatta olimpiyat şampiyonu çıkacaktır. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Sizi başarıya götürecek en büyük etken çok çalışmak ve istemektir" dedi.

Yapmış olduğu söyleşinin ardından çocukların sormuş oldukları sorular şampiyon güreşçi Cenk İldem’i memnun ederken, biraz da terletti. Genç güreşçilerin sorularına büyük bir keyifle cevap veren İldem, çocukların güreşe çok ilgili olduklarını görmekten son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Çıldır Meslek Yüksekokulunda düzenlenen konferansa katılan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ise " çocuklarımıza güreşi sevdirmek adına bugün burada olan milli şampiyon güreşçimiz Cenk İldem ve onun burada olmasına en büyük vesile hemşerimiz eski milli güreşçimiz Zeki Bayraktar’a teşekkür ediyorum. Güreş bizim milli sporumuz. Milli sporumuzu çocuklarımıza sevdirmek, onları yüreklendirmek ve yeni şampiyonların çıkmasına vesile olacaktır. Zeki hocamızın öncülüğünde ben Çıldır’dan şampiyonlar çıkacağına yürekten inanıyorum. Milli güreşçimize buraya kadar geldiği için bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki güreş yaşamında göğsümüzü kabartacak yeni başarılar bekliyoruz" dedi.

Programın sonunda Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu şampiyon güreşçi Cenk İldem’e plaket hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.