1. HABERLER

  2. SPOR

  3. El Clasıco’da Kazanan Barca
Şampiyon Galatasaray

Şampiyon Galatasaray

2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nda şampiyon Galatasaray oldu.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’de son haftaya kadar süren şampiyonluk mücadelesini Göztepe’yi deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray kazandı. Cimbom, toplamda 21. şampiyonluğunu elde etti.

Ligi ikinci tamamlayan takım Fenerbahçe, Konyaspor'u 3-2 mağlup ederken, üçüncü sırada yer alan Başakşehir, Kasımpaşa'yı 3-2, dördüncü sıradaki Beşiktaş ise Sivasspor'u 5-1 mağlup etti.

galatasaray.jpg

****

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son hafta karşılaşmasında bugün Göztepe’ye konuk oldu. 66. dakikada Gomis'in attığı penaltı golüyle Galatasaray öne geçti. Gomis attığı 29 golle, eski Fenerbahçeli Alex de Souza’yı geride bırakarak, Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu oldu. 

Bornova Stadı’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönettti. Bu maç öncesi lider Galatasaray’ın 72 puanı vardı. 

Galatasaray, Göztepe deplasmanından aldığı üç puanla, rakiplerinin alacağı sonuçlardan bağımsız olarak sezonu şampiyon tamamladı.

Şampiyon Galatasaray sahaya, Muslera, Linnes, Denayer, Serdar, Nagatomo, Donk, Fernando, Belhanda, Garry Rodrigues, Feghouli ve Gomis ile sahaya çıkmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler