1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstanbul Güne Yağmurla Başladı
Saldırıya Uğrayan Yazar Erikli Hayatını Kaybetti

Saldırıya Uğrayan Yazar Erikli Hayatını Kaybetti

Ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahlı saldırıya uğrayan yazar Beki İkala Erikli hayatını kaybetti.

A+A-

"Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli, ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından kurşunlanarak öldürüldü.

Hürriyet’in haberine göre olay dün akşam (15 Aralık) saat 18.00 sularında gerçekleşti.

Beki İkala Erikli, seminer vereceği ofisine gitmek asansöre yöneldiği sırada, bina içinde bulunan kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan kaçtı.

Silah sesini duyanlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi, ancak Erikli sağlık müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Beki İkala Erikli

Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun.

13 sene Procter&Gambie Türkiye, Almanya, İngiltere ve İsviçre'de Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. İngiltere'de Sir John Whitmore'dan Executive Coaching ve Collin Reeve'den NLP Practitioner/Business NLP (Neurolingual Programming) eğitimi aldı.

Heidelberg'de Coaches Training Institute'un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladı. Hawaiili şaman Dr. Ihaleakala Hew Len'den Ho'oponopono eğitimi aldı.

Yeni Çağın Çocukları, İş Hayatında Melekler, Meleklerle Yaşamak, Meleğinizle Buluşma, Bolluk ve Bereket, Geçmiş Şifası, Melek Kartları, Meleklerin Gücü kitaplarını yazdı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.