Sağanak ve Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Sağanak ve Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar bekleniyor.

A+A-

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar bekleniyor.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güney ve güneybatıdan orta, zaman zaman kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde olacağı, saatte 50-60, yer yer 100 kilometre hızla eseceği öngörülüyor.
Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları Ardahan'da 6, Erzurum ve Kars'ta 7, Ağrı'da 10, Erzincan ve Tunceli'de 11, Iğdır'da ise 16 derece kaydedildi.
Günün en yüksek sıcaklıklarının ise Iğdır'da 29, Tunceli'de 26, Ağrı'da 23, Erzincan'da 22, Erzurum'da 18, Ardahan'da 14 ve Kars'ta 17 derece olması bekleniyor.
Kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı tedbirli davranılması uyarısında bulunuldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler