1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars’ta TMO Hububat Alımı Başlıyor
Remzi Aras AK Partiden Aday ADAYI

Remzi Aras AK Parti'den Aday ADAYI

Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, 2011 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

A+A-

Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, 2011 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, 2011 seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kars'ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Remzi Aras, ilin en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için yola çıktığını söyledi.

Daha önce 7 yıl AK Parti Kars İl Başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatan Remzi Aras, "Bildiğiniz gibi 2002 yılından beri AK Parti teşkilatı içerisinde birçok görevde bulundum. 2002 yılında milletvekili adayı oldum. Yaklaşık 7 yıl il başkanlığı görevimi layıkıyla sürdürdüm. Kars halkı ve teşkilatımız bana büyük destek verdi. Yaklaşık 6 ay önce görevimden istifa ettim. Şu anda da AK Parti'den Kars milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum." dedi.

İlin dertlerini ve sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Aras, "Bu nedenle halkımıza hizmet veren ve sorgulanan bir milletvekili olarak Karslıların hizmetinde olacağım." diye konuştu.

Eleştirilere her zaman açık olduğunu belirten Aras, "İl başkanlığı görevim süresince hep eleştirilere açık oldum. Memleketimize hizmet düşüncesinden başka bir düşüncem olmadı. Yedi yıl boyunca yaptığım il başkanlığı görevimde, halkımız nasıl bir özelliğe sahip olduğumuzu gördü.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.