1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Suriyeli Genç Cari Çayı'nda Boğuldu
Polis, Eşbaşkan Alaca'yı İstanbul'daki Evinde Aradı

Polis, Eşbaşkan Alaca'yı İstanbul'daki Evinde Aradı

Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın İstanbul’da bulunan evine polis operasyon düzenlendi. 

A+A-

Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın İstanbul’da bulunan evine polis operasyon düzenlendi. 

MA'nın haberine göre, operasyon anında Kars’ta bulunan Alaca,  sabah saatlerinde kardeşleriyle birlikte yaşadığı evin basıldığını ve baskının nedenini öğrenemediğini söyledi.

Dosyada “gizlilik” kararı olduğu için soruşturmanın neyle ilgili olduğunu öğrenemediğini belirten eden Alaca, polislerin kardeşi aracılığıyla kendisini ifade için emniyete çağırdığını aktardı.

İlgili haber...

Bilgen'den 'Kayyum' Açıklaması

Kars Belediyesi Eşbaşkanı Ayhan Bilgen Diyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasının ardından Kars için açıklamalarda bulundu. 

Artı Gerçek'in haberine göre, eşbaşkan Bilgen, "Hakkımda 'silahlı örgüt kurmak ve yönetmek' iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyor onlara da 'kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak mutlaka' parçasını armağan ediyorum" dedi.

Bilgen sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Eğer Kars'a da kayyım atamayı düşünürlerse yıllardır şehri soymalarına göz yumulan isimleri tavsiye ederim. 

Hem bir bürokrat alacaklılarla uğraşmamış olur hem hırsızlar 900 personeli naylon ihalelerle falan meşgul etmeden cebini doğrudan doldurur !

Hakkımda "silahlı örgüt kurmak ve yönetmek" iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyor onlara da "kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak mutlaka" parçasını armağan ediyorum !"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.