1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zafer Çamlıca Resim Sergisi Açıldı
Peker Bu kez ‘Hayır’cıları Tehdit Etti

Peker Bu kez ‘Hayır’cıları Tehdit Etti

Sedat Peker, “Referandumu yaptırmamak için sokağa çıkanlar olursa onları bekliyor olacağız” sözleriyle hayırcıları tehdit etti.

A+A-

Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Evet” kampanyasına katılan mafya liderlerinden Sedat Peker, “Referandumu yaptırmamak için sokağa çıkanlar olursa onları bekliyor olacağız” sözleriyle hayırcıları tehdit etti. 
Daha önce “Organize suç örgütü lideri olmak”tan cezaevine giren ve son yıllarda AK Parti ve Erdoğan’a verdiği destekle dikkatleri çeken Sedat Peker, Anayasa referandumu için sosyal medyada başlatılan videolu “Evet” kampanyasına katıldı.

Eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in başlattığı video ile “Evet” çağrısına katılan Peker, AK Parti'ye yakın hesapların lideri olarak gösterilen “sağlam irade” rumuzlu Taha Ün'e, "Taha, aslan kardeşim mesajını aldım" ifadelerini kullanarak referandumda “Evet” diyeceğini açıkladı.
'SOKAKLARA ÇIKAN OLURSA...'
Referandumu yaptırmamak için sokağa çıkacak olanlar olursa, karşılarında kendilerini bulacağını söyleyen Peker, "Nasıl ki sokaklarda olduysak, referandumu yaptırmamak amacıyla sokaklara çıkanları sokaklarda bekliyor olacağımızı söylemek isterim. Sırf bunun için bile evet derim. Kardeşlerim, dostlarım ben varım, sizler de var mısınız?" ifadelerini kullandı.
'OLUK OLUK KANLARINIZI AKITACAĞIZ' 
Peker daha önce de “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisinde imzası bulunan akademisyenlere, "Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız" demişti. Peker’in tehdit ettiği akademisyenlerin bir kısmı tutuklanırken, büyük bir kısmı da ihraç edildi. 
Tehditleri ile dikkat çeken Peker hakkında, 11 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.