1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Van’da 4 Gazeteci Gözaltına Alındı
Mustazaflar Hareketi, HÜDAPARı KURDU

Mustazaflar Hareketi, HÜDAPAR'ı KURDU

Türkiye merkezli Hizbullah paralelindeki Mustazaflar Hareketi, Hür Dava Partisi'nin kuruluşu için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu.

A+A-

Türkiye merkezli Hizbullah paralelindeki Mustazaflar Hareketi, Hür Dava Partisi'nin kuruluşu için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu.

Türkiye merkezli Hizbullah örgütü paralelindeki "Mustazaflar Hareketi"nin parti kurmak için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğu bildirildi. Hürriyet gazetesinden Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre avukat Mehmet Hüseyin Yılmaz'la birlikte 10 kişi bakanlığa gelerek Hür Dava Partisi'nin (HÜDA PAR) kuruluşu için dilekçe verdi.

Yılmaz, "Genel Merkezimizi Ankara'ya taşıdık. Davamız, hürriyettir, adalettir, hakkaniyettir, zulmün sona ermesidir, barıştır, huzurdur, insanların kaynaşmasıdır, kardeşliktir. Bu gayemizle Allah'ın huzuruna varmak istiyoruz. Adalet ve hakkaniyet üzerine bir dünya özlemindeki herkesi HÜDA PAR'a davet ediyoruz. Elit olmayan herkese kapımız açık" dedi.

Bakanlığın dilekçelerini kabul edip etmediği yönündeki bir soruya ise Yılmaz, "Evet, dilekçemizi kabul ettiler. İnceleyecekler, eksik bir şey varsa da bize bildirecekler. Parti kurmamızın önünde herhangi bir engel yok" diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.