1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Mustafa Orman'dan Yeni İz.. 'Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim' Kitapçılarda!
Mustafa Orman'dan Yeni İz.. 'Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim' Kitapçılarda!

Mustafa Orman'dan Yeni İz.. 'Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim' Kitapçılarda!

Ödüllü yazar Mustafa Orman’ın son öykü kitabı “Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim” okurla buluştu.

A+A-

Ödüllü yazar Mustafa Orman’ın son öykü kitabı “Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim” okurla buluştu.

Everest Yayınları'ndan çıkarılan “Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim” kitapçılardaki yerini aldı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; ödüllü yazar Mustafa Orman’ın son kitabı “Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim” okurla buluştu.

Everest Yayınları'ndan çıkarılan bu yeni eser, edebiyatseverlerin merakla beklediği bir kitap olarak raflardaki yerini aldı.

‘EV ÖLDÜ BEN AĞAÇLARI SEYRETTİM’ OKURLA BULUŞTU

Orman'ın kaleminden çıkan bu eser, okuyucuları derin düşüncelere sevk eden ve duygusal bir yolculuğa çıkaran öyküler barındırıyor. Kitapta, hayatın karmaşık akışında birbirine bağlanan farklı karakterlerin hikayeleri anlatılıyor.

Ölümü anlamaya çalışanlar, kaçakçılar, sınırları gizlice geçenler, yoklukla baş etmeye çalışanlar, askere oğullarını gönderip geri alamayanlar, gözaltında kaybedilenler, umutsuz ama sadık aşıklar ve bir otobüs camından hızla geçen manzaraların öyküleri, okuyucuları etkileyici bir atmosferin içine çekiyor.

Mustafa Orman, daha önce de aldığı ödüllerle adından söz ettirmiş bir yazar.

Ovada Paldır Küldür ile Fakir Baykurt Öykü Ödülü ve Annem Gittiğinden Beri Çiçek Ekmiyoruz Bahçeye romanıyla Vedat Türkali Roman Ödülü gibi prestijli ödülleri kazanmıştı.

Bu yeni romanıyla da edebiyat dünyasındaki başarılı yolculuğuna devam ediyor.

“Ev Öldü Ben Ağaçları Seyrettim”, Mustafa Orman'ın derin ve etkileyici üslubuyla kaleme alınmış, okuyuculara unutulmaz bir okuma deneyimi sunuyor.

Eğer siz de edebiyatın büyülü dünyasında yolculuk etmek istiyorsanız, bu kitabı mutlaka okumalısınız. Orman'ın kelimeleriyle dokunan bu eser, sizi etkileyici bir hikayenin içine çekecek ve unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

  • MUSTAFA ORMAN / Kars Digorlu Mustafa Orman, 1987 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi, Gazetecilik Bölümü mezunu. Everest Yayınları tarafından Derdin İncinmesin ve Ovada Paldır Küldür öykü kitapları, Annem Gittiğinden Beri Çiçek Ekmiyoruz Bahçeye romanı yayınlandı. Ovada Paldır Küldür ile (2020) Fakir Baykurt Öykü Ödülü’ne Annem Gittiğinden Beri Çiçek Ekmiyoruz Bahçeye ile (2023) Vedat Türkali Roman Ödülü’ne değer görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.