1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sonuçlara İtiraz Süresi Başladı... DEM Parti, Kars'ta İptal Başvurusu Yaptı
Muammer Sancar, İl Başkanı Olarak Atandı

Muammer Sancar, İl Başkanı Olarak Atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanlığı görevine Muammer Sancar atandı.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanlığı görevine Muammer Sancar atandı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, Kars İl Başkanı olarak atandı.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın milletvekili adaylığı için istifasının ardından, AK Parti Genel Merkezi tarafından Kars İl Başkanlığına vekaleten il başkan yardımcısı Kadir Sarıdağ atanmıştı.

Seçim sürecinin ardından yapılan temayül yoklaması sonrası Ankara’ya davet edilen ve yaklaşık 4 yıldır AK Parti’de merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten Muammer Sancar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla AK Parti Kars İl Başkanı olarak görevlendirildi.

ilgili haber...

AK PARTİ'DE 7 İL  BAŞKANI DEĞİŞTİ

AK Parti'de Adıyaman, Erzincan, Kars, Kırıkkale, Muğla, Niğde ve Uşak il başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Adıyaman İl Başkanlığına Emrah Erkan Bulucu, Erzincan İl Başkanlığına Mehmet Cavit Şireci, Kars İl Başkanlığına Muammer Sancar, Kırıkkale İl Başkanlığına Engin Pehlivanlı, Muğla İl Başkanlığına Gültekin Akça, Niğde İl Başkanlığına Mustafa Özdemir, Uşak İl Başkanlığına Himmet Yaşar'ın atandığı bildirildi.

Açıklamada, bu illerde görev yapan eski il başkanlarına teşekkür edildi, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'da sosyal medya hesaplarından atama ile ilgili paylaşımda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.