1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars ve Bölge İllerinde Yağmur Bekleniyor
Minikler Kütüphane ile TANIŞTI

Minikler Kütüphane ile TANIŞTI

Kars Sarıkamış Şehit Taner Baran YİBO Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Müberra Karakoç ile birlikte ilk kez gittikleri İlçe Halk Kütüphanesi'ni tanıdılar.

A+A-

Kars Sarıkamış Şehit Taner Baran YİBO Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Müberra Karakoç ile birlikte ilk kez gittikleri İlçe Halk Kütüphanesi’ni tanıdılar.
Minik öğrencileri kapıda karşılayan Kütüphane memuru Ülkü Gün, öğrencilere Kütüphaneyi tanıttı. Kütüphane ile tanışmanın sevincini yaşayan minik öğrenciler için öğretmenleri Karakoç, Kütüphane’nin çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracağını, okuma alışkanlıklarının gerçekte bu yaşlarda oluşacağını söyledi. Küçük yaşta kitap sevgisi ve kütüphane alışkanlığı kazandırılması için İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiklerini belirten Karakoç, “Çocuklarımızın eğitimli, bilgili kitap okuma alışkanlığı kazanmış gençler olarak yetişmesini amaçlıyoruz” dedi.

Kütüphane memuru Ülkü Gün, öğrencilerin kütüphaneden nasıl yararlanması gerektiğini detaylı bir şekilde anlattı. Kütüphane çalışanı ve bir anne olarak yapmış olduğu duyarlı çalışmadan dolayı öğretmen Karakoç’a teşekkür eden Gün, öğrencilerin araştıracakları konu ile ilgili kitapları ilk olarak kendilerine sorması gerektiğini belirterek, “Öğrenciler bize konuyu bildirdikten sonra, öğrencileri gerekli kitaplara yönlendirip ödevlerine yardımcı olabiliriz” diye konuştu.
Kütüphane memuru Ülkü Gün’e gördükleri yakın ilgiden dolayı teşekkür eden öğretmen Karakoç ve öğrencileri daha sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.