1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KGYS (Mobese) İle Ceza Kesiliyor
Minibüs Şarampole Yuvarlandı: 1 ÖLÜ

Minibüs Şarampole Yuvarlandı: 1 ÖLÜ

Kağızman Belediyesi'ne ait yolcu minübüsü tamir dönüşü şarampola yuvarlandı.

A+A-

Kağızman Belediyesi'ne ait yolcu minübüsü tamir dönüşü şarampola yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, dün (17 Kasım) saat 19.00 sıralarında Kağızman ilçesine 35 kilometre mesafede Değirmendere köyü mevkiinde meydana geldi. Kağızman Belediyesi'ne ait yolcu minübüsü tamir için Erzurum'a götürüldü. Tamir sonrası yola çıkan Cengiz Kişi yönetimindeki 36 KA 518 plakalı minübüs, şarampole yuvarlandı. Minübüste bulunan şoförler Cengiz Kişi (38), Cengiz Orman (50) ve muavin Cahit İnce (52) yaralandı. Hastaneye kaldırlan Cahit İnce yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Cengiz Kişi ise Kars Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kağızman Belediye Başkanı Mehmet Alkan (Bdp) minübüsün arızalı olduğu için 3 gün önce Erzurum'a tamire gönderildiğini anımsattı. Alkan, "Kağızman'a getirmek için giden personellerimiz dönüş yolunda kaza yapmışlar. Cahit İnce'ye Allah'tan rahmet, diğer personellerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.