1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kayıp Esra 2.5 gün Sonra Bulundu
MHP’de ‘Hazımsızlık’ Devam Ediyor!

MHP’de ‘Hazımsızlık’ Devam Ediyor!

HDP’li Kars Belediyesi hakkında siyasi hazımsızlık ve itibarsızlaştırma çalışmaları devam ediyor.

A+A-

HDP’li Kars Belediyesi hakkında siyasi hazımsızlık ve itibarsızlaştırma çalışmaları devam ediyor. 

31 Mart yerel seçimlerinde Kars’ta belediye başkanlığı seçimlerini kazanan HDP’li Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca’yı “itibarsızlaştırma” çalışmaları devam ediyor. 

23 Nisan törenlerine katılan HDP’li eşbaşkanlar Bilgen ve Alaca’nın yaşadığı tokalaşma krizinin etkisi devam ederken; MHP’nin Kars il başkanı Tolga Adıgüzel, HDP’li Ayhan Bilgen’i belediye başkanı olarak tanımadığını söyledi.

HAZIMSIZLIK DEVAM EDİYOR!

MHP Kars il başkanı Tolga Adıgüzel belediye şirket çalışanlarının son günlerde haklarından feragat ederek istifalarının istenmesi iddiaları hakkında açıklama yaptı.

MHP’li Adıgüzel açıklamasında belediye çalışanlarının işten çıkarılmak istendiğini öne sürerek, “Burada dağ kanunları geçmez Ayhan Bilgen! Senin belediye başkanlığın bizim için yok hükmündedir. Siyasi görüşü ne olursa olsun belediye de hakkıyla, alnının teriyle çalışanın her zaman yanında olacağız ve hiç birini sizin o eli kanlı siyasetinize yedirtmeyeceğiz. Senin dağ kadrona belediye de yer açtırmak için bunları yaptığını biliyoruz” ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI ADIGÜZEL’DE MAAŞ ALMIŞ

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel’inde, Kars Belediyesi iştiraki olan şirketten 2 yıl boyunca maaş aldığı belirtildi.

tolga-adiguzel.jpeg

BİLGEN İŞ TEKLİFİNDE BULUNDU

Kars Belediye eşbaşkanı Ayhan Bilgen ise sosyal medyadan MHP’li Adıgüzel’e “Beni belediye başkanı olarak tanımayan MHP Kars İl başkanına iş teklifi yapacağım. Hayırlı cumalar” diye yanıt verdi.

Haftalık basın toplantısında MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel’e çağrıda bulunan Bilgen, “2 yıl boyunca Karbiotek firmasının personeli olan ve maaş alan 'il başkanı’nı göreve davet ediyorum. Gelsin bize devredilen ve 49 milyon borcu olan Karbiotek firmasına ‘il başkanı’nı müdür edeceğim. Şirketin kapanışı bugünkü meclis toplantısında çıkarsa ben müdür olmak istemiyorum diyen bu arkadaşa bu şirketi devretmeye de hazırım. Eğer o da istiyorsa bu hale getirdikleri şirketi devralmaya, yönetmeye, kara geçirmeye hazırsa tasfiye kararından sonra kendisine devretmeye hazırız.” dedi.

Kars Belediye eşbaşkanı Ayhan Bilgen, Kars Belediyesi’nin Nisan ayı gelir ve giderlerini de paylaşarak, 06.04 – 30.04.2019 tarihleri arasında toplam gelirin 4 milyon 378 bin lira olduğunu ve toplam giderin 3 milyon 454 bin 880 lira 57 kuruş olduğunu söyledi.

gelir.jpggider.jpgkarbiotek.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
10 Yorum
İlgili Haberler