MHP | Cemal Enginyurt İhraç Edildi

MHP | Cemal Enginyurt İhraç Edildi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Merkez Disiplin Kurulu kararı ile partiden ihraç edildi. 

A+A-

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Merkez Disiplin Kurulu kararı ile partiden ihraç edildi.

MHP Merkez Disiplin Kurulu, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında verilen karara ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "21 Temmuz 2020 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden kesin çıkarma talebi ile tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Ordu İli Altınordu ilçesi üyesi ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu'nun 30 Temmuz 2020 tarihinde yaptığı toplantı sonucu alınan karar ile Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 78'inci maddesinin 'kesin çıkarma cezasını gerektiren haller başlıklı' 4. bendinin (c), (e) ve (i) fıkrası hükümleri uyarınca parti üyeliğinden kesin olarak çıkarılmasına karar verilmiştir." denildi.

cemal-enginyurt.jpg

'BİR GÜN SIRA SİZE DE GELİR'

Enginyurt, ihraç kararı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir gün sıra size de gelir. Ülkücülerin sesini kimse kesemez" dedi.

Enginyurt devamında, "MHP'den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız. İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz,kesemeyeceksiniz. Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet,devlet ve ordulular için,hep doğruları konuşan olacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.