1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. MHP, 30 'Büyükşehir'den 28'inde AK Parti Adayını Destekleyecek!
MHP, 30 'Büyükşehir'den 28'inde AK Parti Adayını Destekleyecek!

MHP, 30 'Büyükşehir'den 28'inde AK Parti Adayını Destekleyecek!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “30 büyükşehirin 28’inde AK Parti, 2’sinde ise MHP aday çıkaracak” dedi.

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “30 büyükşehirin 28'inde AK Parti adayı, Manisa ve Mersin'de ise MHP adayı desteklenecek.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti ile MHP heyetleri arasında yapılan görüşmelerin ardından açıklamalarda bulundu. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız 30 büyükşehirin sadece 2’sinde MHP’nin aday çıkartacağını açıkladı. 

feti-yildiz.jpeg

MHP, 28 BÜYÜKŞEHİRDE AK PARTİ ADAYINI DESTEKLEYECEK

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ile MHP, yerel seçim için mutabakata vardı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “30 büyükşehirin 28’inde AK Parti, 2’sinde ise MHP aday çıkaracak” dedi.

Yıldız, 30 büyükşehrin 28'inde AK Parti adayı, Manisa ve Mersin'de ise MHP adayının destekleneceğini duyurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile görüşmelerin mutabakatla yapıldığını kaydeden Yıldız, yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Yıldız, "Görüşmeler neticesinde 30 büyükşehirde işbirliği yapılması, bu şehirlerden Mersin ve Manisa'da MHP Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi, 28 büyükşehir belediye başkanlığında ise AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının desteklenmesi kararlaştırılmıştır.

Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin 22'sinde her iki parti ayrı ayrı kendi adaylarıyla seçime katılması geri kalan 29 il merkezinde işbirliği yapılması kararlaştırılmıştır.

Tarihi önemi sebebiyle Ahlat'ta AK Parti adayının, Sögüt'te ise MHP adayının desteklenmesi uygun bulunmuştur." dedi.

Yıldız'a, Mahalli İdareler Seçimi Müzakere heyetinde MHP adına yer alan Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler