1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Maher Zain, Expo 2016’da Konser Verdi
Maher Zain, Expo 2016’da Konser Verdi

Maher Zain, Expo 2016’da Konser Verdi

7 dilde yaptığı şarkılarla geniş bir kitleye hitap eden Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda konser verdi.

A+A-

7 dilde yaptığı şarkılarla geniş bir kitleye hitap eden Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda konser verdi. Şarkılarıyla olduğu kadar sempatik hareketleriyle de beğeni toplayan Zain, konser sonrası sahneden inerek hayranlarının yanına gitti ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

"Maşallah", "Forgive Me", "Thank You Allah", "Ya Nabi Salam Alayka"nın da aralarında bulunduğu çok sayıda şarkısıyla Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, EXPO 2016’daki konserinde hayranlarına seslendi.

Zain, albümlerindeki Türkçe, Arapça ve İngilizce şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kendisine özgü tarzıyla gönülleri fetheden Zain, büyük ilgi gördü. Hayranlarından gördüğü ilgiyi karşılıksız bırakmayan Zain, konser bitiminde sahneden inerek hayranlarının yanına gitti ve onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

İlk albümü Thank You Allah’ı (Teşekkür Ederim Allah) 2009’da piyasaya süren ve uluslararası çapta bir başarı elde eden Zain, 2. albümü Forgive Me’yi (Beni Bağışla) 2 Nisan 2012 tarihinde piyasaya sürdü. Dünya çapında tanınan başarılı sanatçı, bugüne kadar Türkiye’de birçok konser verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.