1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan İçin Yıldırım Uyarısı
Maçoğlu, Yeşil Sol’a Destek İçin Ardahan’da

Maçoğlu, Yeşil Sol’a Destek İçin Ardahan’da

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, Yeşil Sol Parti Ardahan milletvekili adaylarına destek olmak için iki gündür kentte çalışma yürütüyor.

A+A-

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Yeşil Sol Parti Ardahan milletvekili adaylarına destek olmak için iki gündür kentte çalışma yürütüyor.  

YEŞİL SOL’A İLGİ
 
PolitiKARS.com'un MA'dan derlediği bilgiler göre; Tunceli (Dersim) Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Yeşil Sol Parti Ardahan adaylarına destek olmak için iki gündür kentte çalışma yürütüyor. 

Yeşil Sol Parti adayları Özgür Tanış ve Dicle Aktürk ile birlikte köy köy gezen Maçoğlu, halkın Yeşil Sol Parti adaylarına destek vermesini istedi. Göle ilçesinin Kalecik ve Yeniköy köylerine giden Maçoğlu ve adaylar büyük bir coşkuyla karşılandı. 
 
DEVRİMCİLERE DESTEK VERİN
 
Kalecik Köyü’nde konuşan Maçoğlu, “Bizim yerimiz belli ve kimden yana olduğumuz belli. Biz devrimciyim ve yanımız halkımızın yanıdır. Halkın aldığı karar bizim için değerlidir. Biz halkı öğretmen olarak görüyoruz. Hata, eksik yaparız ama doğrudan vazgeçmeyeceğiz. Sizden isteğimiz Yeşil Sol Parti adaylarımıza destek vermenizdir. Parlamentoya mutlaka devrimcileri göndermemiz gerekiyor. Önümüzdeki 20 yılın temeli atılacak ve bu hepimiz için çok değerli. Pazar günü 20 yıldır iktidar olanları geriye, demokratları ve devrimcileri oraya göndermek istiyoruz. Yeşil Sol’a güçlü bir destek vereceğinize inanıyoruz” dedi. 
 
Maçoğlu, Tanış ve beraberindekiler ardından Ardahan merkezdeki esnafları da ziyaret ederek, Yeşil Sol Parti’ye oy istedi. Esnaf ziyaretinde halk adaylara büyük ilgi gösterdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.