1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Uçamayan 'Kızıl Şahin' Korumaya Alındı
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KAÜ'de Konferans Verdi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KAÜ'de Konferans Verdi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,  Kafkas Üniversitesi'ndeki (KAÜ) konferansa katılmak üzere Kars'a geldi.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kafkas Üniversitesi’nde “KKTC’nin Türk Dünyası İçindeki Stratejik Önemi” konulu konferans verecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar,  Kafkas Üniversitesi'ndeki (KAÜ) konferansa katılmak üzere Kars'a geldi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kars ve Ardahan’da bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere bu gün öğlen saatlerinde, Denizli temaslarını tamamlamasının ardından İzmir üzerinden uçakla Erzurum’a geldi.

Erzurum Havalimanındaki karşılanma töreninin ardından Tatar ve heyeti karayoluyla Kars’a hareket etti. 

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Daha sonra kara yolu ile Kars'a doğru hareket eden Tatar’ı Sarıkamış’ta, Kars Valisi Ziya Polat, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve protokol üyeleri karşıladı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sarıkamış Anıtı’nı ziyaret etti ve şehitlerin anıtına çiçek bıraktıktan sonra Kars’a geçti.

KONFERANS VERECEK

Cumhurbaşkanı Tatar, Kars ziyareti çerçevesinde Kafkas Üniversitesi’nde 'KKTC’nin Türk Dünyası İçerisindeki Stratejik Önemi' konulu konferans verecek. 

Tatar'a Kars ziyaretinde KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile KKTC Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay'ın eşlik ettiği bildirildi.

..haberin uzantısı

TATAR, KAÜ'DE KONFERANSA KATILDI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kars'ta "KKTC'nin Türk Dünyası İçerisindeki Stratejik Önemi" konulu konferansa katıldı.

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kafkas Üniversitesi'nde (KAÜ) düzenlenen "KKTC'nin Türk Dünyası İçerisindeki Stratejik Önemi" konulu konferansa katıldı.

Açılış konuşmasını KAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu yaptığı ve tanıtım video gösterisinin ardından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, konferansta katılımcılara seslendi.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Tatar'a, plaket takdimi sonrası program sona erdi.

Kars Valiliği ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KATSO) ziyaret eden Tatar, geceyi Kars'ta geçirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.