1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İtalya’da Rahiplerin ’Pedofili’ Skandalı
Kırgızistan | Bişkek'teki Türk Büyükelçiliği Yakınlarında Patlama

Kırgızistan | Bişkek'teki Türk Büyükelçiliği Yakınlarında Patlama

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'teki Türk Büyükelçiliği yakınlarında araç patlaması meydana geldi.

A+A-

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'teki Türk Büyükelçiliği yakınlarında araç patlaması meydana geldi.

Kırgızistan İçişleri Bakanlığı Basın Servisi'nden yapılan açıklamada, Bişkek'teki Türk Büyükelçiliği yakınlarında bir aracın alev alarak patladığı belirtildi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Kırgızistan İçişleri Bakanlığı Basın Servisi'nden yapılan açıklamada, Bişkek'teki Türk Büyükelçiliği yakınlarında bir aracın alev alarak patladığı açıklandı.

patlama.jpeg

Yapılan açıklamada aracın seyir halindeyken alev almaya başladığı belirtilirken patlamanın Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği yakınlarında otomobilin durması esnasında meydana geldiği belirtildi.

Kırgızistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bu bir terör saldırısı değil. Arabada gaz sistemi kullanılıyordu. Sürücü arabadan dumanlar çıktığını görünce durmuş, kaputu açtıktan sonra ise araç alev almış. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Bir soruşturma ve operasyon ekibi şu anda orada çalışıyor.

TERÖR SALDIRISI DEĞİL

İçişleri Bakanlığı patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmadığını belirtirken olayda terör saldırı olabileceğine ilişkin herhangi bir işaret bulunmadığına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.